boka tid behandlingar erbjudanden

om oss

Hälsoteamet är ett hälso- och friskvårdscenter i Tyresö. Vi är erfarna terapeuter med hög medicinsk kompetens som arbetar utifrån ett helhetstänkande. Vi tror att det finns en självläkande förmåga i människan men att det ibland kan behövas stöd för att komma tillbaka eller för att förbättra och bibehålla hälsan. Vi erbjuder personliga unika behandlingskombinationer. Välkommen till Hälsoteamet – vi ger dig mer energi!

boka tid behandlingar OM_OSS_V2_L22 AGNETA_PORTATT_18 Agneta Sandgren
Legitimerad kiropraktor

En kiropraktor behandlar smärta, skador eller besvär som orsakas av störningar i leder, muskler eller nerver. Kiropraktik kan användas i både behandlande och förebyggande syfte.

ANNA_B_PORTATT_18 Anna Boman
Diplomerad kraniosakral terapeut, massageterapeut

Hjälper människor i alla åldrar till förbättrad hälsa genom sina behandlingar. Arbetar med kraniosakral terapi, klassisk- och koppningsmassage.

CECILIA_PORTATT_18 Cecilia Utvik
Medicinsk fotvårdsterapeut

Utför alla typer av behandlingar för god fothälsa som bäst tillgodoser dina behov. När du tar hand om dina fötter sprider sig ett välbefinnande i hela kroppen.

KARIN_A_PORTATT_18 Karin Andreason
Leg. sjukgymnast, diplomerad massör

Arbetar med sjukgymnastik, akupunktur, och klassisk massage. Hon har god förståelse för problem som kan förekomma för idrottare men även för motionären.

behandlingar

kiropraktik

fotvård

akupunktur

massage

kraniosakral

infraröd bastu

sjukgymnastik

djupvågsbeh.

lymfmassage

Axel, Huvud & Ansiktsmassage

erbjudande

Ge bort en behandling

Ett presentkort från Hälsoteamet är den perfekta presenten till den som behöver slappna av eller piggas upp. Det går att köpa presentkort till oss enkelt online via vår bokningssida. En verkligt fin gåva att ge bort till någon du bryr dig om! Alltid uppskattat! Hälsoteamet har även vackra egendesignade presentkort till försäljning i vår lokal där det går att välja på en specifik behandling eller en valfri summa. Gör någon glad idag!

boka tid

kontakt

Här finns vi:

Adress:
Radiovägen 3 (ingång mot Bollmoravägen) 135 48 Tyresö
Telefon: 08-712 70 00
E-post: info@halsoteamet.se

Våra terapeuter är medlemmar i respektive branschförbund; Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, Legitimerade Sjukgymnasters Riksförbund, Kiropraktiska föreningen i Sverige och Sveriges Fotterapeuter.

Öppettider:

Telefontid: vardagar 08.00-17.00
Öppet för bokad behandling vardagar mellan 08.00 och 19.00. Övriga tider enligt överenskommelse med respektive terapeut. Vi tar emot Friskvårdskuponger på klassiska massagebehandlingar.
Avbokning senare än 24 h innan debiteras fullt pris. boka tid

Meddelande till Hälsoteamet

Nyhetsbrev

Beställ vårt nyhetsbrev

[mailerlite_form form_id=1]

nyhetsbrev