Välkommen till Hälsoteamet - vi ger dig mer energi

 

hälsoteamet:

terapeuter

  • Agneta Sandgren - leg. Kiropraktor

Agneta Sandgren är utbildad och legitimerad kiropraktor. Hon är även utbildad undersköterska, massageterapeut och hälsopedagog. Genom kiropraktiken får hon arbeta med hela människan och dess livssituation både i behandlande och i förebyggande syfte. Behandlingarna innehåller alltid mjukdelsbehandling, manipulation samt rehabiliteringsövningar och syftar till att tillvarata kroppens egen förmåga till läkning.

  • Anna Boman - dipl. Kraniosakral terapeut, dipl. Massageterapeut

Anna Boman är utbildad diplomerad massageterapeut samt kraniosakral terapeut. Hon värdesätter att hjälpa människor till förbättrad hälsa. Hon är av Branschrådet Svensk Massage, certifierad massör och är ansluten till Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Medlemmarna i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är välutbildade, har patient- och ansvarsförsäkringar och följer branschens etiska regler.

  • Cecilia Utvik - med. Fotvårdsspecialist

Cecilia Utvik är diplomerad och auktoriserad medicinsk fotvårdsspecialist och har ett förflutet inom äldrevården. Hon har ett genuint intresse för människor och ser till helheten. Hon utför alla typer av behandlingar för att upprätthålla god fothälsa såsom förhårdnader, liktornar, hälsprickor, fot- och nagelsvamp, nagelskador, nageltrång, cirkulationsbehandling med mera. Hon behandlar alla typer av patienter över 8 år.

  • Karin Andreason - leg. Sjukgymnast, dipl. Massör

Karin Andreason är utbildad legitimerad sjukgymnast och diplomerad massör. Hon arbetar med sjukgymnastik, akupunktur, och klassisk massage där triggerpunkterna är viktiga inslag. Hon har en bakgrund som klassisk dansare och har en god förståelse för problem som kan förekomma för dansare och idrottare men även för den vanliga motionären. Hon tar emot alla typer av patienter.