kontakta oss idag

hitta hit

 

kontaktinformation

Hälsoteamet Tyresö AB
Adress
Radiovägen 3 (ingång mot Bollmoravägen)
135 48 Tyresö
Tel 08-712 70 00
E-post info@halsoteamet.se
Internet www.halsoteamet.se

vägbeskrivning

Hälsoteamet finns i Tyresö, två mil sydost om Stockholm.

med bil

Följ Nynäsvägen (73) söderut förbi Globen. Följ skyltning till Tyresö och kör Tyresövägen (229) till avfart Bollmora in på Njupkärrsvägen. Fortsätt till trafikljuskorsning vid brandstationen där ni svänger höger in på Bollmoravägen. Sväng sedan första till vänster som är Radiovägen. På Radiovägen sväng  första vägen till vänster, kör förbi en bilverkstad till höger och kör längst ned till ett berg. Sväng vänster vid berget in igenom grindar i ett staket. Det är Radiovägen 3, huset är silverfärgat. Parkera fritt och gå runt huset till entrén som är mot Bollmoravägen. Hälsoteamet finns på bottenvåningen.

parkering

Fri parkering vid huset innanför grindarna på Radiovägen 3.

med buss

Buss från Gullmarsplan (872, 873, 875) till hållplats Töresjövägen. Från Tyresö centrum och Trollbäcken till hållplats Töresjövägen eller Bergfoten. Gå över korsningen vid brandstationen. Gå sedan gångbanan som finns parallellt med Bollmoravägen. Gå in igenom grinden i staketet vid Radiovägen 3, huset är silverfärgat och granne med restaurang Lilla Italien. Gå rakt fram till entrén som är mot Bollmoravägen. Hälsoteamet finns på bottenvåningen.

till fots

Hälsoteamet finns nära brandstationen i Tyresö och granne med restaurang Lilla Italien. Gå gångbanan som finns parallellt med Bollmoravägen. Gå in igenom grinden i staketet vid Radiovägen 3, huset är silverfärgat  Gå rakt fram till entrén som är mot Bollmoravägen. Hälsoteamet finns på bottenvåningen.

skicka oss ett meddelande

  • namn (*)

  • e-post

  • ärende

  • meddelande

Prenumerera på hälsoteamets nyttiga nyhetsbrev